I forbindelse med køb af briller hos os, yder vi
nedenstående ekstra garantier og forsikring.

Produktgaranti: 2 år
Garantien dækker fabrikations- eller materialefejl på både stel og glas, dvs. hvis stellet mister farve eller knækker uden følge af uheld/skade eller hvis glassene krakelerer i overfladebehandlingen. Ridser på glassene er ikke en produktfejl og kan ikke slibes af.

Tilfredshedsgaranti: 2 mdr.
Hvis du lige har fået brillen og synes der er noget, der ikke virker som det skal for dig, eller hvis du har fortrudt dit valg af stel, kan vi bytte stellet til et andet, hvor glassene kan flyttes over i. Man kan ikke fortryde selve købet på glassene, da disse er lavet specielt til dig og dine øjne, men hvis noget ikke virker, sørger vi selvfølgelig for at det bliver rettet.
Det er vigtigt at komme ind og få en snak med os om tingene, da det oftest er en lille tilretning, der skal til, hvis noget driller.

Skulle du af en eller anden årsag ikke kunne vende dig til dine progressive briller, bytter vi dem til en bifokal eller en afstand og en læsebrille i stedet for uden ekstra beregning inden for de 2 måneder.

Ekstra service: 2 år
I de næste 2 år kan du komme ind og få skiftet næsepuder, strammet briller, få dem ultralydsrenset, isat nye skruer eller få dem rettet til helt uden beregning.
Du kan også få genopfyldt din lille flaske med brillerens eller få en ny pudseklud, helt gratis i samme periode

50% rabat på skader i 2 år:
Er uheldet ude, og du får en slem ridse på glassene, eller knækker stellet så tilbyder vi at du kun skal betale 50% af reparationsværdien i 2 år fra købsdatoen.
Det vil dog altid være samme styrke, samme stel og samme glas du kan få til 50%, er der ændringer eller er det noget din egen forsikring vil dække, er det til normal pris.

forsikring_brille2