Hvad er fordelene ved kontaktlinser?

Hos Den Blå Brille arbejder vi med alle former for kontaktlinser – Linser til bygningsfejl, linser med læsefelt, linser du kan sove med og mange mange flere. Der findes et hav af linser på markedet, gode og mindre gode, billige og mere avancerede produkter. Vi er konkurrencedygtige, også på pris, men vi er først og fremmest optaget af at udvælge og arbejde med kvalitetslinser. Vi mener, at det er vigtigt, at du og dine øjne går med moderne materialer, da det giver sundhed og fuld komfort hele dagen. Øjne og dårlig linsekvalitet er ganske enkelt en dårlig cocktail.

Den Blå Brille på abonnement

Løbende abonnement over PBS, ingen ekstra udgifter.

Linsesikring – er du uheldig og ødelægge dine linser, erstatter vi alle standard linser uden beregning. Speciallinser får du til halv pris. Skal du på ferie, kan du komme ind og få et rejsekit med, indeholdende opbevaringsvæske, etui og ekstra sæt linser uden beregning.

frame_ciba_vision

Første gang

Inden du første gang får linser på, bliver dine øjne undersøgt i mikroskopet. Herefter sætter linseoptikeren dem på dig, og du får en grundig instruktion i, hvordan man håndterer dem i dagligdagen.

Du kan kvit og frit låne linser med hjem på prøve i op til 1 måned, for at se om det er noget for dig, inden du investerer i linser.

Og nej, linser kan ikke forsvinde om bag øjet. Øjet er omgivet af en tynd hinde der forhindrer, at der kan forsvinde noget om bagved.

Bløde og behagelige

Linser er i dag udformet med henblik på at være behagelige – så behagelige, at du knap nok mærker, du har dem på. De bevarer fugten i øjet og slipper meget ilt igennem.

kontaktliner2-copy1

Lette at håndtere

Linser er lette at håndtere. Endagslinser smider du ganske enkelt ud efter brug. 14 dags – 30 dags linser tager du ud og opbevarer i beholder, eller har du valgt siliconelinser kan du vælge at sove med dem.

Linser til alle synsfejl

I dag findes der linser til korrektion af både nærsynet, langsynet, astigmatisme (bygningsfejl) og presbyopi (aldersbetinget langsynethed)

Sjove / crazy linser

Hos den blå brille kan man også få farvede eller crazy linser, hvis man skulle have lyst til det.

kontaktlinser4-copyKontaktlinser3-copy

Væsker

Vi har væsker til alle former for linser, både hårde og bløde linser, og komfortdråber til tørre øjne, saltvand m.m.

Leverandører

Vi forhandler linser fra Coopervision, Alcon, Johnson & Johnson, B&L og Visioncare

DSC_1710