Designs​

ØRGREEN

Individuelt håndlavet over 4-6 måneder, går hvert stel igennem mere end 100 produktions trin. En ny titanium kollektion er lige kommet frem med spændende farver til både mænd og kvinder, med inspiration i surfer kulturen. Super elegante, lette stel til enhver smag. Dansk design, lavet i Japan, hvor der bliver kræset om hvert stel.

https://orgreenoptics.com/

TOM FORD

Et mode mærke der er kendt på det flotte T der løber fra fronten og ud langs stangen på både briller og solbriller. Lækre designs og man kan mærke kvaliteten, når man står med produktet i hånden.

https://www.tomford.com/eyewear/

ANDY WOLF

Designet I Østrig med inspiration fra den Italienske high-fashien, blomermarkernes farve flora og et tvist af Times New Roman fondet. Alle briller er håndlavet og er klassens frække design, et trend tilbehør der giver dig en personlighedskant.

https://www.andy-wolf.com/en/

RAY BAN

Den amerikanske klassiker, iconet over alle solbriller. Ray Ban har endnu en gang gjort brug af deres pilotbrille, #1, Aviator, for at lave et comeback af de helt store dimensioner. Aviator modellen blev designet og produceret for første gang i 1937, som tilbehør til det amerikanske flyvevåben. Ray Ban har også lavet klassikere som Wayfarer i 1952 og Clubmaster i 1986. Især disse tre modeller viser hvor enestående og tidløst Ray Bans design er. At de er udstyret med mineralske glas i den berømte G-15 farve, giver kun disse retrogengangere mere autencitet og kvalitet i særklasse. De fleste Ray Ban ligger fra Kr. 1250,-

https://www.ray-ban.com/denmark/sunglasses/view-all

LINDBERG

Lindberg briller er dansk, når det er bedst. Det hele startede i Århus i 1985. I dag er det et verdenskendt brillemærke som er kendt for deres lette udtryk med uindfattet front og stel i gr. Titanium. Der er mange forskellige farver, faconer og stangtyper, hvilket giver mulighed for at sammensætte lige nøjagtig den brille, du gerne vil have. Lindberg har flere forskellige kollektioner, især Acetat kollektionen, med mere markant udtryk og klassiske flotte farver, er vores favorit. Uanset hvad du vælger, er du sikker på at få lette briller og en uovertruffen pasform, der er Lindbergs DNA.

https://lindberg.com/en

​Kaleos

Nyt spændende designer mærke i både acetat og titanium. De tør lidt mere og har lidt kant samt de er super flexible til en fornuftig pris. Her får man noget som ikke alle andre går med.

https://kaleoscollection.com/en_DK/

BELLINGER

Bellinger er dansk, det er flot og skandinavisk klassisk i sit udtryk, de er stærke på både dame og herre siden. Men Bellinger briller vil ikke være grå og usynlig, – det ses især i deres unikke farvekombinationer og detaljer. Bellinger fås både i allergivenlige titanium og acetat materialer.

https://www.bellinger.dk/

WILEY X

Wiley X sportsbriller er oprindeligt udviklet til det amerikansk militær, men idag bliver de brugt over hele verden af aktive mennesker. Wiley X briller har en unik pasform og derfor velegnet til sport og aktiv fritid. Alle Wiley X solbriller er underlagt det amerikanske militærs ANSI standard, det betyder alle glas er fremstillet af skudsikkert polycarbonat og stellet er af brudsikker nylon. Alle Wiley X solglas har 100 % UV beskyttelse og kan leveres med styrke. Wiley X solbriller starter ved kr. 798,-

https://www.wileyx.com/

OAKLEY

Oakley stilen er hvad DU gør den til, så lav din egen. Skræddersyet Oakley solbriller med dit valg af stelfarve, glastone m.m. Du vil have høj optisk kvalitet og være original. Kun du sætter grænsen.

I 30 år har Oakley præget sportens verden, nu også med en speciel Ferrari kollektion.

Godt nok har Oakley mange sports solbriller både til sejlads, golf, ski, løb m.m. men de har også mange til de unge der vil være med på moden eller den klassiske der går efter brand og kvalitet.

https://www.oakley.com/

JAGUAR

Lækre stel fra Jaguar i tidsløse designs med lidt kant. Laver stel i både metal, titanium, carbon fibre og acetat. Mest sigtet på herrer men man kan sagtens som kvinde finde et smart stel. De laver også Solbriller i samme stil med kvalitetsglas fra Zeiss både med og uden polarisering. Fra samme leverandør har vi også Davidoff og Menrad. Davidoff er i samme stil som Jaguar men har også træ på stængerne. Menrad er deres eget mærke og er i en laver prisklasse, fra omkring 1000-1300 kr for stellene.

https://www.menrad.de/de/unsere-marken/jaguar

CARRERA

Carreras solbriller er med sit funktionelle design, oprindeligt skabt til aktive sportsfolk og er i dag et icon inden for motorsport. Brillerne er ekstremt holdbare, da de anvendte materialer kan tåle at blive bøjet uden at miste sin form.

Internationale kendisser har taget Carrera solbriller til sig, fordi brillerne ikke bare er stærke, men også kendt for det lækre design, der fås i et væld af farver og modeller.

https://www.carreraworld.com/en

THOMSEN EYEWEAR

Thomsen Eyewear kollektionen så dagens lys i efteråret 2010. Den er kraftigt inspireret af den skandinaviske designtradition. En udtryksfuld stil med rene og enkle linjer, der forsøger at nyfortolke tidens udtryk, garneret med et sporty look. Derudover bruger de farver til at understrege eller forstærke et udtryk, det giver brillerne ”kant”.

Samtidig er brillerne behagelige og lette at bruge, da vi bruger lette og tynde materialer.

https://thomsendenmark.dk/

MAUI JIM

Maui Jim blev opfundet på Hawaii for at få farverne til at skinne. Maui Jim solbriller er lavet med et enestående polariseret glas teknologi for at lave de rigtige farver i glasset så alle detaljer er skarpere og renere, og uden genskin eller skadefuld UV stråler. Kom ind i butikken og prøv dem selv for at se og mærke forskellen, glassene fås i flere forskellige farver for at fremme de kontraster du har brug for i din dagligdag. Mahalo

https://www.mauijim.com/DK/en_GB/

Etnia Barcelona

Kommer som navnet siger fra Barcelona i Spanien. Det er rigtig godt mærke til de små ansigter. Brillerne er lavet af naturlilge produkter og alle solbrillerne har rigtige glas med spændende farver.

https://www.etniabarcelona.com/dk/en

MONOQOOL

Monoqool er et ny tænkende dansk design, som arbejder med 3D teknologi. Alle brillerne er lavet af polyamid ca 300 lag af 0,1 mm og vejer derfor kun 10 gram. De første 3D briller fra Monoqool blev lanceret i starten af 2014 og er allerede blevet et stort hit i Danmark.

https://monoqool.com/

PENN & INK

Enkelt design, til lave priser. Deres slogan​: What we like, we make.​ En brille til alle typer og alt slags tøj.​

https://pennandink-eyewear.com/

BLACKFIN

Alle Blackfin briller er lavet i pure titanium. (99,7% titanium) og/eller beta titanium (74%titanium, 22% vanadium og 4% aluminium). Beta titanium er et øko venligt materiale der giver et fantastisk fleksibilitet. Disse materialer fjerner alt allergisk reaktion i forhold til nikkel og er det same materiale man bruger til bio medicinske implantater. Materialet er fra de bedste producenter i Japan men laves i Italien. Flotte farver som holder farven.

https://www.blackfin.eu/

HUMMEL

Sports briller, børnebriller og solbriller til fornuftige priser

Mini Cooper

Et nyt mærke på markedet. Fornuftige priser med lækre farver. De er ikke bange for at prøve noget nyt.

https://www.eschenbach-eyewear.com/en/products/mini-eyewear.html

​Fleye

Dansk produceret briller som laves i både acetat, træ, carbonfibre og metal og titanium. Et unikt materialemiks af kulfiber og træ i en brille. Dansk design når det er bedst.

https://www.fleyecopenhagen.com/da

Cazal

Ikoniske briller, her kan man virkelig få lov til at skille sig ud fra mængden. Der er briller og solbriller der skal og vil ses. De er dog lidt dyrere end gennemsnittet af vores solbriller, men hver en krone hver.

https://www.cazal-eyewear.com/

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Vi er byens ældste optikerforretning

Vi rådgiver dig i hele processen

Kom forbi og få en friskbrygget kaffe

Det siger vores kunder​

"Fantastisk service"

Fantastisk service både ved synstest, valg af stel og endelig afhentning af briller og solbriller 😎😊 I er goe 😄

Marianne Klausen

"Fantastisk hjælp"

Fantastisk hjælp og faglig støtte i alt fra synstest til valg af briller, solbriller og sportsbriller. Service i TOP 👍🏻

Thomas Kjerstein

"Flot forretning"

God service. Flot forretning, nem adgang til butikken, plads inde i butikken, personalet er gode til at sige hvis det ikke klær personen.

Adi Jensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Information

DEN BLÅ BRILLE ApS v/optiker & ejer

Line Ebbestrup

Jernbanegade 10, 8400 Ebeltoft

Klik her for rutevejledning

Klik her og besøg Dansk ErhvervsOptik

fb   instagram

Åbningstider​

Mandag - torsdag

10.00 – 17.30​

Fredag

10.00 – 18.00​

Lørdag

10.00 – 13.00​

Lukket søndag og helligdage

Ønskes en tid udenfor åbningstiden, kan du ringe til mig og aftale nærmere.

Kontaktoplysninger​

Telefon: 86 34 56 70

Mobil: 53 55 56 70

E-mail: info@denblaabrille.dk